Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Henkilökohtainen valmennus (personal training)

Henkilökohtaisessa valmennuksessa valmentaja ohjaa ja opastaa kokonaisvaltaisesti liikunnan, ravinnon ja levon ohjelmoinnissa tavoitteidesi mukaan. Maksuttomassa alkuhaastattelussa kartoitamme tavoitteesi ja teemme suunnitelman, jota kohti yhdessä kuljemme. Alkutestien kautta saamme selville lähtötason, asetamme välitavoitteita, joiden kautta tiedämme missä mennään ja tarvittaessa teemme suunnitelmiin muutoksia.

Avoin keskustelu on hedelmällisen valmennussuhteen tukijalka. Pidämme yhteyttä viikottain. Minä olen sinun tukenasi!

Treenaamme siellä missä sinä haluat: kotonasi, kaupungin liikuntatiloissa tai mahdollisuuksien mukaan haluamassasi kuntokeskuksen tiloissa.

Tervetuloa kokemaan liikunnan ja onnistumisen iloa kanssani!

Senoreille Eläkkeelle jääminen ei useinkaan tarkoita kotiin jäämistä ja pelkkää rentoutumista. Miten olisi toimintakykyinen vartalo läpi eläkeiän? Niska-hartiaseudun liikkuvuuden harjoittaminen, jotta vaatteet menevät hyvin päälle. Jalkalihasten vahvistaminen, jotta liikkuminen olisi helppoa. Kestävyyden parantaminen, jotta jaksat arjessa kaikki eläkeiän harrastukset.

Suosittelen vähintään 3kk valmennussopimusta, jotta voimme saavuttaa tavoitteesi paremmin. Kunto ei nouse yhdessä yössä tai viikossa, vaan pitkäjänteisellä säännöllisellä nousujohteisella harjoittelulla. Tavoitteesi saavutetaan parhaiten, kun keskitymme myös ravintoon ja lepoon/palautumiseen harjoituksissa.

Varaa aika alkuhaastatteluun nyt! Ota yhteyttä Valmennuspaikkoja avoinna!

 

Esimerkki valmennuspaketit:

Kaikki valmennuspaketit sisältävät henkilökohtaisen tai pienryhmäkohtaisen nousujohteisen valmennuksen, alkutestit, liikunta- ja liikkuvuusohjelmat, ravinto-ohjausta, harjoittelun viikkorytmitykset tavoitteiden mukaan sekä yhteydenpidon viikottain. Hyvinvointi koostuu ravinnosta, liikunnasta ja levosta/palautumisesta!

Jos listasta ei löydy sopivaa, räätälöidään sinulle oma valmennusohjelma tavoitteidesi mukaan.

 

 • Liikuntapiirakalla kolotukset kaikkoaa! 
  Starttipaketti. Kokoamme viikon liikuntatuokiot omien suosikki liikuntamuotojen ympärille UKK instituutin liikuntapiirakan mukaan. Teemme yhteisen nousujohteisen suunnitelman liikunnan (kestävyys, lihaskunto ja liikkuvuus), levon ja ravinnon annosteluun, josta on sinulle hyötyä pitkälle tulevaisuuteen.

 • Voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta niveliin! = Tukea arjen liikkumiseen!
  Henkilökohtaisella kuntosaliohjelmalla voimaa vartaloon. Ryhti kohdalleen niska-hartiaseutua vahvistamalla ja jalkoihin voimaa. Ohjelma sisältää myös liikkuvuusohjelman, tasapainoharjoitteita ja ravinto-ohjausta. Tavoitteena helpottaa sinua liikkumaan arjessa, lihasjumien aukaisua, helpotusta vaatteiden pukemiseen ja selviytymään kotona pidempään. Ei sisällä kuntosalin kk-maksuja.

 • Vesiliikunnalla kuntoon!
  Vedessä on helppo liikkua! Useat kehonvaivat ovat ”vesiliukoisia”. Tiesitkö, että painat vedessä vain keskimäärin 8% omasta painostasi. Parannamme kestävyyskuntoasi vesivoimisteluliikkein ja toiveidesi mukaan myös vesijuoksu ja/tai uintitekniikkaasi. Sis. myös liikkuvuus- ja ravinto-ohjausta.

  Paketti ei sisällä uimahallin sisäänpääsymaksua (omaa tai pt:n). 

 • Kevyempää tulevaisuutta =)
  Ravinto-ohjaus painonhallinnan tueksi. Opettelemme painonhallinnan perusteet ajatuksella pieni päätös päivässä. Tarkistamme nykyisen ruokavaliosi ja teemme terveyden kannalta hyviä muutoksia ruokavalioon, jotta voisit paremmin.  Liikunnanohjausta esim. kuntosalilla ja hyötyliikunnan merkeissä kerran viikossa yhdessä valmentajan kanssa.

  Valmennus paikkoja on auki!