Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Vesijumppa on mukavaa liikkumista vedessä

Vesijumpassa lihaksia kehitetään uima-altaassa käyttäen hyödyksi vedenvastusta ja erilaisia veteen soveltuvia välineitä. Vesijumpassa ei tarvitse osata uida. Useimmiten jalat yltävät pohjaan ja vedenpinta ulottuu hartioihin asti. Syvänveden vesijumpassa käytetään vesijuoksuvöitä, joita useimmiten saa lainata uimahallilta.

Vaivat ovat "vesiliukoisia". Painat vain noin 8% omasta painostassi vedessä, siksi se soveltuu erinomaisesti esim painonhallintaan ja pitkäaikaissairaille, kuten reumaatikoille ja sydänsairaille.

Tervetuloa Seijan ohjaamaan kaikille avoimiin musiikkivesijumppiin Oulun uimahallille ma ja ti klo 11.30-12.00, Raatin uimahallille ma ja to klo 13.00-13.30. Hieman vauhdikkaampaan menoa löytyy Oulun uimahallilta to klo 16.15-17.00 aqua trainingin muodossa. Ilman musiikkia vesijumppa Oulun uimahallilla ti klo 14.00-14.30 (9.5 asti). Yhteistyössä Oulun kaupungin liikuntapalvelujen kanssa. Vesijumpat ovat ohjaukseltaan maksuttomia! Mukaan siis pääsee uimahallimaksulla tai seniorikortilla (ennen klo 15.30).

 

Jos ryhmäsi on vailla ohjaajaa, ota yhteyttä.