Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kesäkahvakuula

Kiviniemen satama, kesäkahvakuula maisemat VAU!Kiviniemen satama, kesäkahvakuula maisemat VAU!LiikuHyvÄssä kesäkahvakuulaan 

pääset mukaan Kivinimen satamassa (Oulu) aallonmurtajalla tiistai-iltasin klo 18-19 (Kivinimentien etelä päässä 90810 Kiviniemi). 

Treenit 19.5-25.8.2020 korona-virus tilanteesta riippuen 19.5 ja 16.5 vain 9 hlöä ja 1.6-> normaalisti, max 50hlö/kerta.

Mukaan tarvitset: oman kahvakuulan, juomapullon, aurinkolasit ja säänmukaisen vaatetuksen. Huom! satamassa tuulee aina! Ohjaajalta lainattavissa 4-6-8-10 ja 12kg kuulat.

Kahvakuulaharjoittelu on hyvin monipuolista, usein koko kehoa harjoittavaa treeniä. Harjoitat "kahvis-treenissä" voimaa, sydän- ja verenkiertoelimistöä, koordinaatiota, tasapainoa ja kestävyyttä. Erityisesti takareidet, pakarat ja alaselkä saavat hyvää harjoitusta. Olet sitten aloittelija, kuntoilija tai aktiivikuulailija tervetuloa mukaan! Ohjaaja antaa vaihtoehtoja liikkeisiin, kysy reippaasti vinkkejä =)

Ohjaajana toimii Seija Salmi kahvakuulaohjaaja, liikunnanohjaaja, personal trainer.

                                                              Hinta: 8€ kertamaksu käteisellä (varaa tasaraha), 5*40€, 10* 72€ sähköpostilasku (tarvitsen                                                                  sähköpostiosoitteesi etukäteen), Smartum liikuntasetelit , Smartum liikunta-ja kulttuurisetelit ja                                                                  SmartumPay (mobile), ePassi (mobile), EazyBreak (mobile) ja Mobile Pay, 

Kesäkahvakuula 2019, LiikuHyvÄssäKesäkahvakuula 2019, LiikuHyvÄssä

Yhteystiedot: Seija Salmi seija@liikuhyvassa.fi, 040 187 5009, myös what´s up